Home » Geen categorie » Rijsenhout, zondag, 10 maart 2019, Geboren voor het licht. FF zingen met een verhaal.

Rijsenhout, zondag, 10 maart 2019, Geboren voor het licht. FF zingen met een verhaal.

R

Over de blindgeborene, die blinde man uit Johannes 9 die door Jezus uit alle duisternis naar het licht wordt getild, kun je een preek houden, maar je kunt hem ook zelf aan het woord laten. Dat gebeurt in deze dienst. Met als titel Geboren voor het licht, vertelt hij, vijfenhalf jaar na zijn genezing, bij monde van Hans Bouma zijn verhaal. Een even spannend als bevrijdend verhaal dat op deze eerste zondag van de veertig-dagen-tijd een verrassende betekenis krijgt. Een verhaal waaraan André Keessen muzikaal meewerkt.

page18image2448360256

Graag tot ziens op zondag 10 maart!

Comments are closed.